Ideaal voor in de picknickmand richting het strand of de bossen. Ben je een lekkere verse lunch aan het plannen? Vergeet deze lekkere wraps dan niet. Vers, smaakvol en super makkelijk om te maken. Daarnaast ideaal omdat je ze makkelijk vooraf kan maken en kan bewaren.
Ingrediënten voor 4 wraps:
- 4 wraps
- 2 tomaten
- 1 bol buffelmozzarella
- 15 gr verse basilicum
- 1 teen knoflook
- Handje pijnboompitjes
- ½ citroen
- 1 el crème fraîche
Zo maak je het:
Verwarm de wraps kort in de oven of in de magnetron volgens de verpakking. Leg ze op een plank of bord.
Pureer de basilicum, knoflook, citroensap en crème fraîche met de staafmixer tot een gladde saus. Voeg wat zout en peper naar smaak toe. Hak de pijnboompitjes fijn en roer deze door de pestosaus.
Snijd de tomaat in dunne plakjes en doe hetzelfde met de mozzarella. Bestrijk de wraps met de pestosaus. Let op dat je goed alle randjes ook bedekt. Leg in het midden een paar plakjes tomaat en mozzarella. Zorg dat je de wrap nog goed kan oprollen.
Rol nu de wrap stevig op. Zorg dat je alle ingrediënten goed mee naar binnen rolt.
Snijd de wrap in kleine rolletjes en serveren maar!
Laat een reactie achter