Tijd om jezelf lekker te verwennen dit weekend met deze lunch tip! Goed gevulde wraps!
Ingrediënten voor 4 wraps:
- 4 wraps
- 100 gram gerookte zalm
- 1 avocado
- 1 eetlepel crème fraîche
- ½ rode ui
- een handje vol pijnboompitjes
- sap van ½ citroen
- peper en zout
Zo maak je het:
Verwarm de wraps kort in de oven of in de magnetron volgens de verpakking. Leg ze daarna op een plank of bord.
Pureer de avocado samen met de crème fraîche, het citroensap en een beetje peper en zout. Verdeel de avocadomousse over de wraps en zorg ervoor dat je goed alle randjes bestrijkt. Leg er in het midden een paar plakjes zalm overheen. Zorg wel dat je niet teveel zalm erop legt. De wrap moet nog goed te rollen zijn. Hak de rode ui fijn en strooi deze over de zalm. Rooster de pijnboompitjes en hak ze ook fijn. Strooi ze er daarna overheen.
Rol nu de wrap stevig op. Zorg dat je alle ingrediënten goed mee naar binnen rolt.
Snijd de wrap in kleinere rolletjes en serveren maar!
Laat een reactie achter