Visragout op een bedje van spinazie
Vispastei met een knapperig korstje en een bedje van verse spinazie.
Vispastei met een knapperig korstje en een bedje van verse spinazie.
Heerlijke visamuse met gerookte zalmmousse omwikkeld met een dun plakje heilbot.
Schaaldierengerechtje dat zeker Kerst-waardig is! Heerlijke langoustines met een zachte, romige kreeftenjus, geblancheerde groene asperges en een zachte smeuïge aardappelpuree. De kreeftenjus is gemakkelijk te maken met een basis van kreeftenbouillon uit dit recept: kreeftenbouillon
Heerlijke tongrolletjes met een frisse, tomatenvinaigrette.
Top voorgerechtje! Knapperig aardappel-spinazie koekje met heerlijke verse gerookte zalm en mierikswortelcrème. Een echte topper!!
Frisse en snelle amuse met heerlijke rivierkreeftjes en een komkommer met een zuurtje. Deze amuse kan je goed al ruim voor het serveren bereiden.
Snelle en gemakkelijke bereiding van een verse zalmmoot met een heerlijk kruiden-noten korstje.
Heerlijk, typisch Frans gerecht met veel verse vis en groenten. Deze soep is heerlijk met een krokant gebakken broodje met olijfolie en knoflook en een rouille van paprika.
Zelf visbouillon maken is super simpel. Het vergt alleen wat geduld want de bouillon wordt alleen maar beter naar mate dat je hem langer laat staan. In dit geval laten we hem ongeveer 1.5 liter inkoken in 3.5 uur. En daarna heb je een perfecte basis voor andere heerlijke visgerechten.
Dit is een van mijn persoonlijke favorieten, een heerlijke pasta met veel verse kruiden en grote garnalen. Simpel om te maken en super smaakvol!