Verse kabeljauwschotel
De oven is ingewijd met een nieuwe kabeljauwschotel. Ik had gelukkig na de verhuizing wat tijd om naar de markt te gaan en heerlijke stukken verse kabeljauw mee te nemen van de visboer.
De oven is ingewijd met een nieuwe kabeljauwschotel. Ik had gelukkig na de verhuizing wat tijd om naar de markt te gaan en heerlijke stukken verse kabeljauw mee te nemen van de visboer.
Smaakvol, makkelijk en snel visgerecht uit de tajine. Super goed te combineren met puree of risotto.
Ceviche is een Latijns-Amerikaans visgerecht. Je kan ditzelfde gerecht eigenlijk met alle soorten vis klaarmaken. De vis gaart door de toevoeging van verschillende citruszuren.
Een lekker en gemakkelijk maar toch speciaal visgerechtje voor een doordeweekse avond.
Dit is net weer even anders dan een gewoon gebakken stukje vis. Het pakketje zorgt ervoor dat de vis goed egaal gaart, niet uitdroogt en dat de smaken in de vis trekken. Zoals al eerder aangegeven kan je natuurlijk alles in een pakketje stoppen, hierbij een kleine tip over een combinatie die ik zelf erg smaakvol vind.
Een perfecte combinatie, al zeg ik het zelf: garnalen, tomaten, knoflook en verse pasta! Geniet vooral niet met mate!
Wat is er fijner dan een smaakvolle, makkelijke en verrassende pasta-maaltijd aan het einde van een lange werkdag? Pasta is altijd lekker voedzaam, makkelijk en heel goed op verschillende manieren te combineren.
Dit gerecht vormt een heerlijk onderdeel van de tapastafel. Het is een van mijn persoonlijke favorietjes; vongole schelpjes in witte wijn saus! Lekker, makkelijk en erg snel klaar!
Dit vispotje is het lekkerst en snel gemaakt in een tajine, maar mocht je die niet hebben dan kan je het ook maken in een gewone pan. Het voordeel van de tajine is dat de smaak iets sterker lijkt.
Snel, makkelijk en toch net even een special touch waardoor je toch iets speciaals op tafel kunt zetten. Bij dit gerechtje is het wel erg belangrijk om verse vis te gebruiken.