Visgerechten

Je bent hier:/Visgerechten
19 01, 2017

XXL Garnalen in kruidenolie

19 januari 2017|Categories: Visgerechten|Tags: |0 reacties

Natuurlijk voeg je extra smaken toe door alle kruiden maar juist ook de garnalen smaak komt super goed naar voren door deze bereidingswijze.

20 12, 2016

Kreeftensoep

20 december 2016|Categories: Soepen, Visgerechten|Tags: , , , |1 reactie

Kreeftensoep...altijd een cadeautje als het op de menukaart van een restaurant staat en nu heb ik het ultieme recept zelf! Ik vind kreeftensoep echt heerlijk maar vaak vind ik het jammer dat het een hele romige soep is, dat hoeft voor mij niet perse. Deze versie is niet romig maar [...]

15 12, 2016

Carpaccio van tonijn met aïoli, avocado crème en mangocoulis

15 december 2016|Categories: Visgerechten|Tags: , , |0 reacties

Tonijncarpaccio! Super lekker, zorg er vooral voor dat je echt goede,verse tonijn koopt! Verder is dit niet een moeilijk voorgerechtje maar als je de dips erbij zelf maakt ben je wel eventjes bezig. Het is wel een kleurrijk en indrukwekkend voorgerechtje!

25 11, 2016

Garnalencocktail met limoenroom

25 november 2016|Categories: Visgerechten|Tags: , , , |0 reacties

Lekker fris, kleurrijk en smaakvol voorgerechtje voor de donkere dagen! Oh en het is helemaal niet moeilijk om te maken.

18 10, 2016

Lasagne met gerookte zalm

18 oktober 2016|Categories: Pastagerechten, Visgerechten|Tags: , , |0 reacties

Lasagne met gerookte zalm en spinazie. Misschien een beetje standaard en alom bekend bij iedereen maar toch vind ik dat deze lasagne een speciaal plekje verdient. Het is niet moeilijker (zelf makkelijker denk ik) dan 'gewone' lasagne en toch een hele andere smaak. Persoonlijk vind ik deze variant erg lekker.

6 10, 2016

Zalmpakketje met aardappelen

6 oktober 2016|Categories: Visgerechten|Tags: , |0 reacties

Heerlijk pakketje met zalm, aardappels en knoflook-dille boter. Super makkelijk voor de doordeweeksedag.

27 09, 2016

Mexicaanse visschotel

27 september 2016|Categories: Visgerechten|Tags: , |1 reactie

Makkelijke en smaakvolle vis schotel. Door de tacokruiden krijgt het geheel een beetje een pittige maar niet te hete smaak en de nachochips maken het gerecht speels en af. Het is lekker om er een bakje guacamole naast te zetten als dip voor de chipjes.

21 09, 2016

Avocado-zalm pasta

21 september 2016|Categories: Pastagerechten, Visgerechten|Tags: , |0 reacties

Avocado, gerookte zalm en verse eigen gemaakte pasta… 'I was in heaven' de eerste keer dat ik dit at.

6 09, 2016

Tilapia filet met tomatensalsa

6 september 2016|Categories: Visgerechten|Tags: , |0 reacties

Tilapia is een witvis die net iets steviger is dan bijvoorbeeld pangafilet en daarom uitermate geschikt om via de oven te verwarmen. Door de fijne structuur en zachte smaak is deze heel goed te combineren met de frisse smaken van tomaat en citroen.

25 08, 2016

Mosselen gegratineerd met tomatensalsa

25 augustus 2016|Categories: Tapa's, Visgerechten|Tags: , |1 reactie

Dit is een fijne variant, lekker fris door de uitjes en de tomaat. Een lekker hapje voor bij de tapastafel of als voorgerechtje.