XXL Garnalen in kruidenolie
Natuurlijk voeg je extra smaken toe door alle kruiden maar juist ook de garnalen smaak komt super goed naar voren door deze bereidingswijze.
Natuurlijk voeg je extra smaken toe door alle kruiden maar juist ook de garnalen smaak komt super goed naar voren door deze bereidingswijze.
Kreeftensoep...altijd een cadeautje als het op de menukaart van een restaurant staat en nu heb ik het ultieme recept zelf! Ik vind kreeftensoep echt heerlijk maar vaak vind ik het jammer dat het een hele romige soep is, dat hoeft voor mij niet perse. Deze versie is niet romig maar [...]
Tonijncarpaccio! Super lekker, zorg er vooral voor dat je echt goede,verse tonijn koopt! Verder is dit niet een moeilijk voorgerechtje maar als je de dips erbij zelf maakt ben je wel eventjes bezig. Het is wel een kleurrijk en indrukwekkend voorgerechtje!
Lekker fris, kleurrijk en smaakvol voorgerechtje voor de donkere dagen! Oh en het is helemaal niet moeilijk om te maken.
Lasagne met gerookte zalm en spinazie. Misschien een beetje standaard en alom bekend bij iedereen maar toch vind ik dat deze lasagne een speciaal plekje verdient. Het is niet moeilijker (zelf makkelijker denk ik) dan 'gewone' lasagne en toch een hele andere smaak. Persoonlijk vind ik deze variant erg lekker.
Heerlijk pakketje met zalm, aardappels en knoflook-dille boter. Super makkelijk voor de doordeweeksedag.
Makkelijke en smaakvolle vis schotel. Door de tacokruiden krijgt het geheel een beetje een pittige maar niet te hete smaak en de nachochips maken het gerecht speels en af. Het is lekker om er een bakje guacamole naast te zetten als dip voor de chipjes.
Avocado, gerookte zalm en verse eigen gemaakte pasta… 'I was in heaven' de eerste keer dat ik dit at.
Tilapia is een witvis die net iets steviger is dan bijvoorbeeld pangafilet en daarom uitermate geschikt om via de oven te verwarmen. Door de fijne structuur en zachte smaak is deze heel goed te combineren met de frisse smaken van tomaat en citroen.
Dit is een fijne variant, lekker fris door de uitjes en de tomaat. Een lekker hapje voor bij de tapastafel of als voorgerechtje.