Coquilles met avocadocreme
Avocado en coquilles, beide zacht en subtiel en ontzettend smakelijk!!
Avocado en coquilles, beide zacht en subtiel en ontzettend smakelijk!!
Lekkere vis-groententapa of gemakkelijk groentengerechtje voor bij de BBQ. Even inwikkelen in een folie en 10 minuutjes bakken op de BBQ. Super lekker met de gesmolten kaas.
Altijd grote lappen vlees op de BBQ? Gewoon omdat het zo hoort? Nee hoor, zo hoort het helemaal niet!! En de BBQ kan ook heel goed wat verfijndere smaken aan zoals een garnalenspies gemarineerd in een kerriemarinade. Heerlijk en helemaal niet moeilijk of veel werk. Let er wel op dat je ze op tijd klaar maakt want ze moeten 2 uur marineren.
Voorgerechtje met asperges op een niet-traditionele manier maar met een van de populairste ingrediënten van tegenwoordig. Het recept is geschreven als voorgerechtje, natuurlijk kan je dit ook serveren als volledige maaltijd, dan hoef je alleen de aantallen enigzins aan te passen. Goede combinatie met het pittige van de garnalen, het zachte romige van de avocado en de typische smaak van asperge.
Zelf kroketten maken is een bewerkelijk process. Maar zeer degelijk de moeite waard! Deze variant met asperges en rivierkreeftjes is natuurlijk erg seizoensgebonden maar ook heel bijzonder
Coquilles, garnalen en saffraan; drie mooie ingredienten om mee te werken en heerlijk om op te eten. Niet teveel poespas maar de combinatie is gewoon erg goed en puur. Geniet ervan.
De zachte, zilte smaak van de kabeljauw past perfect bij de pittige, stevige smaak van de olijven salsa.
Gerookte zalm met een zachte, frisse en smaakvolle mierikswortelcrème. Niet zo moeilijk te maken maar wel heel leuk om te serveren.
Zoals beloofd, weer een gerechtje uit de tajine. Dit is een heerlijk frisse en verrassend vispotje. De venkel geeft een beetje een anijssmaak aan het geheel maar is niet overdreven aanwezig. Lekker smaakvol en licht lentegerechtje.
Goed gevulde Aziatische surf en turf soep!