Verrassingshapje; Garnalenragout
Perfect als hapje voor New Years Eve! Super smakelijke garnalenragout bedekt onder een dakje van bladerdeeg.
Perfect als hapje voor New Years Eve! Super smakelijke garnalenragout bedekt onder een dakje van bladerdeeg.
Amuse, allemaal leuk en aardig maar het nadeel is wel dat die hapjes zo verschrikkelijk klein zijn. Ik zou je dus aanraden om er meer dan voldoende te maken want anders wordt het vechten dit is namelijk echt veel te lekker om maar een klein hapje van te eten!!
De zalm was heerlijk zacht en de cranberriepuree lekker fris met een goede bite. Ik vind het echt een heel mooi en geslaagd gerechtje!
Een van mijn persoonlijke favorietjes in het Kerstmenu dit jaar. Lekker fris en verrassend. Een mooi en luchtig voorgerechtje!
Soms lukken de dingen gewoon niet zoals je ze in je hoofd hebt. Dat had ik dus bij dit gerechtje, ik had een hele voorstelling over een mooi zalmbonbonnetje dat ik wilde maken. Maar na 6 pogingen heb ik het opgegeven. Uiteindelijk is namelijk de smaak toch het allerbelangrijkste en die is top! Super gemakkelijk om te maken en een perfecte combinatie van smaken met zalm en avocado, as usual.
Bladerdeeghapjes gevuld met zalm, super lekker hapje voor op je borrel, tijdens oud & nieuw of verwerkt in een trio van zalm als kerst menu voorgerechtje.
Heerlijk!! Een van mijn favoriete pasta gerechten, gemakkelijk te maken. Ik zou dit elke week wel kunnen eten! Heerlijke verse pasta met een romige witte wijn, tomaten en gerookte zalm saus!
Lekkere ovenschotel met vis, toch weer net even anders dan anders met de frisse en volle smaken van de kruiden, de zachte aardappelpuree en de smaakvolle vis! Geniet ervan!
Risotto!!! Risotto vind ik altijd goed. Yum yum yum, en dit is ook echt een hele lekkere variant, met kerrie en rivierkreeftjes, daar kan je natuurlijk alles lekker mee maken. :)
Pangafilet, van de visboer moet ik erbij zeggen, vind ik echt een heerlijk visje. Het is gemakkelijk klaar te maken en je kan er eindeloos mee variëren. Dit gerechtje is gemakkelijk te maken maar ziet er super gelikt uit! Echt een aanrader dus als je indruk wilt maken maar niet de hele dag in de keuken wilt staan. Ik vond het heerlijk!