Champignons met pesto-kaas
Portobello gevuld met pesto-roomkaas
Verrassingspakketje met brie en verse vijg
Verse vijgen, het goud onder de vruchten, maar helaas maar een korte tijd gedurende het jaar verkrijgbaar. Dat de combinatie van balsamico en verse vijgen een goede combinatie is, is natuurlijk bekend.
Mosselen gegratineerd met tomatensalsa
Dit is een fijne variant, lekker fris door de uitjes en de tomaat. Een lekker hapje voor bij de tapastafel of als voorgerechtje.
Bruschetta met avocado en hüttenkäse
Avocado en hüttenkäse....Daarom is deze bruschetta ook weer master!
Ciabatta breekbrood met kruiden
Ik vind niks lekkerder dan in de zon zitten met een goed glas wijn en een heerlijk hapje; brood, tapas, oesters noem maar op! De locatie zelf maakt niet eens zoveel uit, zolang het gezelschap, [...]
Gastblog: Moeder’s Spaanse omelet met Roquefort-roomsaus
Spaanse omelet met Roquefort-roomsaus....lekker als hoofdgerecht met salade of als onderdeel van de tapastafel.