Tapa’s – Hapjes

Je bent hier:/Tapa’s – Hapjes
707, 2017

Puntpaprika gevuld met tonijnsalade

By | 7 juli 2017|Categories: Bijgerechten, Tapa's, Visgerechten|Tags: , |0 reacties

Fris groentengerechtje voor bij de tapastafel. De puntpaprika maakt het geheel lekker fris en matched goed met de tonijnsalade. Deze combinatie gebruik ik wel eens vaker en is super lekker samen.

1906, 2017

Gegrilde courgetterolletjes gevuld met tonijn

By | 19 juni 2017|Categories: Tapa's, Visgerechten|Tags: , |0 reacties

Lekkere vis-groententapa of gemakkelijk groentengerechtje voor bij de BBQ. Even inwikkelen in een folie en 10 minuutjes bakken op de BBQ. Super lekker met de gesmolten kaas.

106, 2017

Niet-traditionele asperges

By | 1 juni 2017|Categories: Tapa's, Visgerechten|Tags: , , |0 reacties

Voorgerechtje met asperges op een niet-traditionele manier maar met een van de populairste ingrediënten van tegenwoordig. Het recept is geschreven als voorgerechtje, natuurlijk kan je dit ook serveren als volledige maaltijd, dan hoef je alleen de aantallen enigzins aan te passen. Goede combinatie met het pittige van de garnalen, het zachte romige van de avocado en de typische smaak van asperge.

1711, 2016

Flammkuchen met spekjes en ui

By | 17 november 2016|Categories: Tapa's|Tags: , , |0 reacties

De enige echte traditionele flammkuchen. De flammkuchen oftewel tarte flambee, lijkt een beetje op pizza maar de grootste verschillen zijn dat de bodem vele malen dunner is en dat deze met crème fraîche ingesmeerd wordt in plaats van met tomatensaus. Daarna komt er een beetje nootmuskaat overheen en dit geeft een hele lekkere kruidige smaak aan het geheel.

511, 2016

Flammkuchen met peer en blauwe kaas

By | 5 november 2016|Categories: Tapa's|Tags: , |0 reacties

Frisse en verrassende vegetarische flammkuchen met peer en blauwe kaas.

2910, 2016

Flammkuchen met zalm

By | 29 oktober 2016|Categories: Tapa's|Tags: , , |0 reacties

Mijn persoonlijke favoriete flammkuchen variant! Flammkuchen met gerookte zalm, mozzarella en tomaatjes.