Bruchetta’s met avocado en garnalen
Deze bruchetta kan ook heel goed als voorgerechtje geserveerd worden. De bewerking is net anders dan de eerdere bruchetta gerechten die ik gepost heb maar net zo gemakkelijk en lekker. De verse smaken spatten ervan af.
Portobello met mozzarella en pesto
Ik houd van gevulde champignons! Super lekker bij een maaltijdsalade of als gerechtje op de tapastafel. Je kan alle kanten op met de gevulde portobello. Deze keer heb ik hem gevuld met mozzarella, tomaatjes en pesto! Even in de oven en het komt er heerlijk gesmolten en gegrild uit!
Meloen met ham
Dit recept is natuurlijk te gemakkelijk maar omdat het zo lekker is, wil ik het toch een keertje opschrijven. Perfecte lichte en smakelijke snack voor bij de rest van je tapas!
Bruchetta met tonijnsalade
Nieuwe bruchetta variant! Heerlijk fris en toch vol bite! Perfect voor bij een lekker fris biertje!
Gevulde avocado
Yum Yum Yum, super lekker en gemakkelijk klaar te maken!! Leuk voor bij de tapa's of gewoon bij een salade. Geniet ervan!
Bruschetta met carpaccio
Bruschetta's zien er altijd uit als een feestje op tafel. Ik vind het ook altijd een feestje om te maken, super leuk om nieuwe varianten te verzinnen en hiermee een mooie tafel te creeëren. Ze zijn natuurlijk hap slik weg maar dat is dan ook de waardering die je voor je werk krijgt! Geniet van deze variant met zelfgemaakte truffel mayonnaise en carpaccio.