Verrassingshapje; Garnalenragout
Perfect als hapje voor New Years Eve! Super smakelijke garnalenragout bedekt onder een dakje van bladerdeeg.
Amuse: Tonijntartaar
Amuse, allemaal leuk en aardig maar het nadeel is wel dat die hapjes zo verschrikkelijk klein zijn. Ik zou je dus aanraden om er meer dan voldoende te maken want anders wordt het vechten dit is namelijk echt veel te lekker om maar een klein hapje van te eten!!
Bruchetta met aubergine
Zachte, gegrilde aubergine met frisse ricotta en zongedroogde tomaatjes op een knapperig stukje brood. Geniet ervan!
Steak tartare
Steak tartare.... ik hoor altijd 'horror-verhalen' van mensen die in Frankrijk geweest zijn en denken dat ze een lekkere biefstuk bestellen maar dan per ongeluk een flinke hoeveelheid rauw vlees op hun bord vinden. Nu is rauwe vis tegenwoordig helemaal geaccepteerd, rauw vlees toch nog niet altijd. Maar een klein hapje als amuse zou ik zeker aanraden. Zorg wel dat je echt goede biefstuk bij de slager haalt en niet een bieflapje van de supermarkt maar dan schijnt het toch een echte delicatesse te zijn. Ik zou zeggen; probeer het eens en wie weet verras je jezelf en anders, is het maar een heel klein hapje.
Gesmolten Camembert
Heerlijke, zachte en warme kaasdip met een warme winterse smaak. Perfect bij een volle, rode wijn. Lekker zoet en kruidig door de honing en de tijm. Super leuk als dip op een verjaardagsfeestje of tijdens oud en nieuw!
Empanada’s met gerookte zalm
Bladerdeeghapjes gevuld met zalm, super lekker hapje voor op je borrel, tijdens oud & nieuw of verwerkt in een trio van zalm als kerst menu voorgerechtje.