Spaanse stijl gegrilde garnalen
Lekkere, typische Spaanse tapa! Altijd nummer 1 op mijn tapa bestel lijstje en super gemakkelijk om zelf thuis te maken. Tijd voor tapa's!
Gevulde champignons
Gevulde beetje spicy champignons. Lekker als tapa of als vegetarisch bijgerechtje.
Kastanjechampignons in een romige kruidensaus
Lekker romig champignongerechtje uit de oven. Heerlijk als een tapa of als vegetarisch hoofdgerechtje. Champignons gebakken in knoflook en kruiden in een romige parmezaanse kaassaus.
Amuse; parmaham mousse
Intense en super smaakvolle amuse. Door de intense smaak van de Parmaham is een amuse ook een voldoende groot hapje. De frisse smaak van de granaatappel pitjes is een mooie tegenhanger. Heerlijk hapje!
Hapje met brie en spekjes
Klein vleesgerechtje, voorgerechtje of tapas hapje met brie, spek en champignons, gemakkelijk en snel in de oven te maken.
Garnalencocktail met een twist
Garnalencocktail met kerriesaus in plaats van cocktailsaus. Goede variatie op de 'standaard' garnalencocktail. Lekker fris met de ijsbergsalade. De combinatie kerrie en garnalen werkt ook heel goed samen!