Zalm – Komkommerrolletje
Heerlijk frisse snack met gerookte zalm en komkommer en een zachte mosterd, kruidenvulling. Topper voor je hapjestafel met Oud & Nieuw of als amuse tijdens Kerst.
Arancini (risottoballetjes) met truffel
Arancini zijn Siciliaanse risottoballetjes. Oorspronkelijk vind je ze vaak gevuld met mozarella en tomatensaus maar je kan er ontzettend goed mee variëren. Deze balletjes met een vulling van truffel en parmezaanse kaas zijn een heerlijke toevoeging aan je kerstdiner, of gewoon voor elke andere avond!
Basilicumijs
Basilicumijs, heerlijk als toetje maar nog beter als frisse onderbreking van een zware maaltijd. Serveer als amuse tussen de gerechten door met een blaadje basilicum en een reepje tomaat of serveer als tussengerecht met zoete tomaatjes gegrild in balsamico en ahornsiroop.
Peer en Gorgonzola ravioli’s
Heerlijk verse homemade ravioli's met een zoete peren in combinatie met pittige blauwe kaas vulling omringt door een zachte, romige parmezaanse kaassaus. Het perfecte winterse comfortfood!
Rivierkreeftjes amuse
Frisse en snelle amuse met heerlijke rivierkreeftjes en een komkommer met een zuurtje. Deze amuse kan je goed al ruim voor het serveren bereiden.
Carpaccio-truffel bonbon
Heerlijke amuse van carpaccio met roomkaas en truffelvulling. Gemakkelijk om te maken. Je kan deze amuses ook een dag van te voren klaarmaken. Leg ze dan een kwartier voor het serveren uit de koelkast.