Tapa’s – Hapjes

Je bent hier:/Tapa’s – Hapjes
1012, 2020

Zalm – Komkommerrolletje

By | 10 december 2020|Categories: Kerstgerechten, Tapa's|Tags: , |0 reacties

Heerlijk frisse snack met gerookte zalm en komkommer en een zachte mosterd, kruidenvulling. Topper voor je hapjestafel met Oud & Nieuw of als amuse tijdens Kerst.

912, 2020

Arancini (risottoballetjes) met truffel

By | 9 december 2020|Categories: Bijgerechten, Kerstgerechten, Tapa's|Tags: , |0 reacties

Arancini zijn Siciliaanse risottoballetjes. Oorspronkelijk vind je ze vaak gevuld met mozarella en tomatensaus maar je kan er ontzettend goed mee variëren. Deze balletjes met een vulling van truffel en parmezaanse kaas zijn een heerlijke toevoeging aan je kerstdiner, of gewoon voor elke andere avond!

512, 2020

Basilicumijs

By | 5 december 2020|Categories: Kerstgerechten, Tapa's, Vegetarisch|Tags: , |0 reacties

Basilicumijs, heerlijk als toetje maar nog beter als frisse onderbreking van een zware maaltijd. Serveer als amuse tussen de gerechten door met een blaadje basilicum en een reepje tomaat of serveer als tussengerecht met zoete tomaatjes gegrild in balsamico en ahornsiroop.

3011, 2020

Peer en Gorgonzola ravioli’s

By | 30 november 2020|Categories: Kerstgerechten, Pastagerechten, Tapa's, Vegetarisch|Tags: , , |0 reacties

Heerlijk verse homemade ravioli's met een zoete peren in combinatie met pittige blauwe kaas vulling omringt door een zachte, romige parmezaanse kaassaus. Het perfecte winterse comfortfood!

2911, 2020

Rivierkreeftjes amuse

By | 29 november 2020|Categories: Kerstgerechten, Tapa's, Visgerechten|Tags: , |0 reacties

Frisse en snelle amuse met heerlijke rivierkreeftjes en een komkommer met een zuurtje. Deze amuse kan je goed al ruim voor het serveren bereiden.

2711, 2020

Carpaccio-truffel bonbon

By | 27 november 2020|Categories: Kerstgerechten, Tapa's, Vleesgerechten|Tags: , |1 reactie

Heerlijke amuse van carpaccio met roomkaas en truffelvulling. Gemakkelijk om te maken. Je kan deze amuses ook een dag van te voren klaarmaken. Leg ze dan een kwartier voor het serveren uit de koelkast.