Gehaktballetjes in tomatensaus
Gehaktballetjes in tomatensaus kunnen natuurlijk niet ontbreken op de tapastafel! Geniet ervan!
Garnalen ceviche
Ceviche is een Latijns-Amerikaans visgerecht. Je kan ditzelfde gerecht eigenlijk met alle soorten vis klaarmaken. De vis gaart door de toevoeging van verschillende citruszuren.
Patatas bravas
Patatas Bravas kunnen natuurlijk niet ontbreken aan de tapas tafel. De 'echte' patatas bravas zijn natuurlijk de patatas met de pittige tomatensaus (zoals ik hier ook ga beschrijven) maar natuurlijk kan je ze ook maken met aïoli.
Chorizo empanadillas
Weer een gemakkelijke maar goed scorende tip voor een warme avond waarop je eigenlijk geen zin hebt om te koken maaaar wanneer je wel iets bijzonders wilt maken! Chorizo empanadillas!
Portobello gevuld met kruidenkaas
Portobello's zijn weer een voorbeeld van een enorm veelzijdige groente, waar je super veel mee kan varieren. Voor deze keer een variant met een beetje een pittige kruidenkaas.
Portobello met tomatensalsa
Superlekkere vegetarische combi!! Goed te doen als voorgerechtje, bijgerechtje of als onderdeel van de tapastafel! De combinatie van tomaat, basilicum en pijnboompitjes kan bijna niet stuk en lukt altijd! Nu met de zachte toevoeging van de portobello is het helemaal een feestje.