Flammkuchen met peer en blauwe kaas
Frisse en verrassende vegetarische flammkuchen met peer en blauwe kaas.
Frisse en verrassende vegetarische flammkuchen met peer en blauwe kaas.
Mijn persoonlijke favoriete flammkuchen variant! Flammkuchen met gerookte zalm, mozzarella en tomaatjes.
Portobello gevuld met pesto-roomkaas
Verse vijgen, het goud onder de vruchten, maar helaas maar een korte tijd gedurende het jaar verkrijgbaar. Dat de combinatie van balsamico en verse vijgen een goede combinatie is, is natuurlijk bekend.
Dit is een fijne variant, lekker fris door de uitjes en de tomaat. Een lekker hapje voor bij de tapastafel of als voorgerechtje.
Avocado en hüttenkäse....Daarom is deze bruschetta ook weer master!
Ik vind niks lekkerder dan in de zon zitten met een goed glas wijn en een heerlijk hapje; brood, tapas, oesters noem maar op! De locatie zelf maakt niet eens zoveel uit, zolang het gezelschap, de wijn en de hapjes maar goed zijn. Het beste zijn dan hapjes die je [...]
Spaanse omelet met Roquefort-roomsaus....lekker als hoofdgerecht met salade of als onderdeel van de tapastafel.
20 minuten Makkelijk 0 - 5 euro pp Ingrediënten voor 4 empanadillas: 4 bladerdeegplakjes 100 gr rivierkreeftjes Peper en zout Kerriepoeder ½ rode ui Verse peterselie Eigeel van 1 ei Zo maak je het: Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Leg ze zodra ze ontdooit [...]
Steel de show met deze heerlijke broodjes die er ook nog eens super gezellig uit zien.