Tapa’s

Je bent hier:/Tapa's
5 11, 2016

Flammkuchen met peer en blauwe kaas

5 november 2016|Categories: Tapa's|Tags: , |0 reacties

Frisse en verrassende vegetarische flammkuchen met peer en blauwe kaas.

29 10, 2016

Flammkuchen met zalm

29 oktober 2016|Categories: Tapa's|Tags: , , |0 reacties

Mijn persoonlijke favoriete flammkuchen variant! Flammkuchen met gerookte zalm, mozzarella en tomaatjes.

5 10, 2016

Champignons met pesto-kaas

5 oktober 2016|Categories: Bijgerechten, Tapa's|Tags: , |0 reacties

Portobello gevuld met pesto-roomkaas

8 09, 2016

Verrassingspakketje met brie en verse vijg

8 september 2016|Categories: Bijgerechten, Tapa's|Tags: , |0 reacties

Verse vijgen, het goud onder de vruchten, maar helaas maar een korte tijd gedurende het jaar verkrijgbaar. Dat de combinatie van balsamico en verse vijgen een goede combinatie is, is natuurlijk bekend.

25 08, 2016

Mosselen gegratineerd met tomatensalsa

25 augustus 2016|Categories: Tapa's, Visgerechten|Tags: , |1 reactie

Dit is een fijne variant, lekker fris door de uitjes en de tomaat. Een lekker hapje voor bij de tapastafel of als voorgerechtje.

21 08, 2016

Bruschetta met avocado en hüttenkäse

21 augustus 2016|Categories: Tapa's|Tags: , |0 reacties

Avocado en hüttenkäse....Daarom is deze bruschetta ook weer master!

16 08, 2016

Ciabatta breekbrood met kruiden

16 augustus 2016|Categories: Tapa's|Tags: |0 reacties

Ik vind niks lekkerder dan in de zon zitten met een goed glas wijn en een heerlijk hapje; brood, tapas, oesters noem maar op! De locatie zelf maakt niet eens zoveel uit, zolang het gezelschap, de wijn en de hapjes maar goed zijn. Het beste zijn dan hapjes die je [...]

8 08, 2016

Gastblog: Moeder’s Spaanse omelet met Roquefort-roomsaus

8 augustus 2016|Categories: Bijgerechten, Tapa's|Tags: , , |0 reacties

Spaanse omelet met Roquefort-roomsaus....lekker als hoofdgerecht met salade of als onderdeel van de tapastafel.

2 08, 2016

Rivierkreeftjes empanadillas

2 augustus 2016|Categories: Tapa's|Tags: |0 reacties

20 minuten Makkelijk 0 - 5 euro pp Ingrediënten voor 4 empanadillas: 4 bladerdeegplakjes 100 gr rivierkreeftjes Peper en zout Kerriepoeder ½ rode ui Verse peterselie Eigeel van 1 ei Zo maak je het: Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Leg ze zodra ze ontdooit [...]

30 07, 2016

Geroosterd brood met tomaat en knoflook

30 juli 2016|Categories: Tapa's|Tags: |0 reacties

Steel de show met deze heerlijke broodjes die er ook nog eens super gezellig uit zien.