Tapa’s

Je bent hier:/Tapa's
18 09, 2017

Bruchetta’s met avocado en garnalen

18 september 2017|Categories: Tapa's, Visgerechten|Tags: , , , |0 reacties

Deze bruchetta kan ook heel goed als voorgerechtje geserveerd worden. De bewerking is net anders dan de eerdere bruchetta gerechten die ik gepost heb maar net zo gemakkelijk en lekker. De verse smaken spatten ervan af.

5 09, 2017

Portobello met mozzarella en pesto

5 september 2017|Categories: Tapa's, Vegetarisch|Tags: , , , |0 reacties

Ik houd van gevulde champignons! Super lekker bij een maaltijdsalade of als gerechtje op de tapastafel. Je kan alle kanten op met de gevulde portobello. Deze keer heb ik hem gevuld met mozzarella, tomaatjes en pesto! Even in de oven en het komt er heerlijk gesmolten en gegrild uit!

15 08, 2017

Meloen met ham

15 augustus 2017|Categories: Tapa's, Vleesgerechten|Tags: , |0 reacties

Dit recept is natuurlijk te gemakkelijk maar omdat het zo lekker is, wil ik het toch een keertje opschrijven. Perfecte lichte en smakelijke snack voor bij de rest van je tapas!

5 08, 2017

Bruchetta met tonijnsalade

5 augustus 2017|Categories: Tapa's, Visgerechten|Tags: , , , |0 reacties

Nieuwe bruchetta variant! Heerlijk fris en toch vol bite! Perfect voor bij een lekker fris biertje!

25 07, 2017

Gevulde avocado

25 juli 2017|Categories: Tapa's, Visgerechten|Tags: , |0 reacties

Yum Yum Yum, super lekker en gemakkelijk klaar te maken!! Leuk voor bij de tapa's of gewoon bij een salade. Geniet ervan!

10 07, 2017

Bruschetta met carpaccio

10 juli 2017|Categories: Tapa's, Vleesgerechten|Tags: , |0 reacties

Bruschetta's zien er altijd uit als een feestje op tafel. Ik vind het ook altijd een feestje om te maken, super leuk om nieuwe varianten te verzinnen en hiermee een mooie tafel te creeëren. Ze zijn natuurlijk hap slik weg maar dat is dan ook de waardering die je voor je werk krijgt! Geniet van deze variant met zelfgemaakte truffel mayonnaise en carpaccio.

7 07, 2017

Puntpaprika gevuld met tonijnsalade

7 juli 2017|Categories: Bijgerechten, Tapa's, Visgerechten|Tags: , |0 reacties

Fris groentengerechtje voor bij de tapastafel. De puntpaprika maakt het geheel lekker fris en matched goed met de tonijnsalade. Deze combinatie gebruik ik wel eens vaker en is super lekker samen.

19 06, 2017

Gegrilde courgetterolletjes gevuld met tonijn

19 juni 2017|Categories: Tapa's, Visgerechten|Tags: , |0 reacties

Lekkere vis-groententapa of gemakkelijk groentengerechtje voor bij de BBQ. Even inwikkelen in een folie en 10 minuutjes bakken op de BBQ. Super lekker met de gesmolten kaas.

1 06, 2017

Niet-traditionele asperges

1 juni 2017|Categories: Tapa's, Visgerechten|Tags: , , |0 reacties

Voorgerechtje met asperges op een niet-traditionele manier maar met een van de populairste ingrediënten van tegenwoordig. Het recept is geschreven als voorgerechtje, natuurlijk kan je dit ook serveren als volledige maaltijd, dan hoef je alleen de aantallen enigzins aan te passen. Goede combinatie met het pittige van de garnalen, het zachte romige van de avocado en de typische smaak van asperge.

17 11, 2016

Flammkuchen met spekjes en ui

17 november 2016|Categories: Tapa's|Tags: , , |0 reacties

De enige echte traditionele flammkuchen. De flammkuchen oftewel tarte flambee, lijkt een beetje op pizza maar de grootste verschillen zijn dat de bodem vele malen dunner is en dat deze met crème fraîche ingesmeerd wordt in plaats van met tomatensaus. Daarna komt er een beetje nootmuskaat overheen en dit geeft een hele lekkere kruidige smaak aan het geheel.