Kastanjechampignons in een romige kruidensaus
Lekker romig champignongerechtje uit de oven. Heerlijk als een tapa of als vegetarisch hoofdgerechtje. Champignons gebakken in knoflook en kruiden in een romige parmezaanse kaassaus.
Lekker romig champignongerechtje uit de oven. Heerlijk als een tapa of als vegetarisch hoofdgerechtje. Champignons gebakken in knoflook en kruiden in een romige parmezaanse kaassaus.
Intense en super smaakvolle amuse. Door de intense smaak van de Parmaham is een amuse ook een voldoende groot hapje. De frisse smaak van de granaatappel pitjes is een mooie tegenhanger. Heerlijk hapje!
Klein vleesgerechtje, voorgerechtje of tapas hapje met brie, spek en champignons, gemakkelijk en snel in de oven te maken.
Garnalencocktail met kerriesaus in plaats van cocktailsaus. Goede variatie op de 'standaard' garnalencocktail. Lekker fris met de ijsbergsalade. De combinatie kerrie en garnalen werkt ook heel goed samen!
Perfect als hapje voor New Years Eve! Super smakelijke garnalenragout bedekt onder een dakje van bladerdeeg.
Amuse, allemaal leuk en aardig maar het nadeel is wel dat die hapjes zo verschrikkelijk klein zijn. Ik zou je dus aanraden om er meer dan voldoende te maken want anders wordt het vechten dit is namelijk echt veel te lekker om maar een klein hapje van te eten!!
Zachte, gegrilde aubergine met frisse ricotta en zongedroogde tomaatjes op een knapperig stukje brood. Geniet ervan!
Steak tartare.... ik hoor altijd 'horror-verhalen' van mensen die in Frankrijk geweest zijn en denken dat ze een lekkere biefstuk bestellen maar dan per ongeluk een flinke hoeveelheid rauw vlees op hun bord vinden. Nu is rauwe vis tegenwoordig helemaal geaccepteerd, rauw vlees toch nog niet altijd. Maar een klein hapje als amuse zou ik zeker aanraden. Zorg wel dat je echt goede biefstuk bij de slager haalt en niet een bieflapje van de supermarkt maar dan schijnt het toch een echte delicatesse te zijn. Ik zou zeggen; probeer het eens en wie weet verras je jezelf en anders, is het maar een heel klein hapje.
Heerlijke, zachte en warme kaasdip met een warme winterse smaak. Perfect bij een volle, rode wijn. Lekker zoet en kruidig door de honing en de tijm. Super leuk als dip op een verjaardagsfeestje of tijdens oud en nieuw!
Bladerdeeghapjes gevuld met zalm, super lekker hapje voor op je borrel, tijdens oud & nieuw of verwerkt in een trio van zalm als kerst menu voorgerechtje.