Zalmtartaar met avocado
Zalm en avocado zijn een perfecte combinatie. In dit geval is het super belangrijk om goede, verse zalm te combineren met een zachte, rijpe avocado. Het gerechtje zelf is super makkelijk en snel te maken. Geniet ervan!
Zalm en avocado zijn een perfecte combinatie. In dit geval is het super belangrijk om goede, verse zalm te combineren met een zachte, rijpe avocado. Het gerechtje zelf is super makkelijk en snel te maken. Geniet ervan!
Oke, haringtartaar is een beetje een gewaagde keuze maar als je een echte liefhebber van haring bent dan is dit echt een aanrader! Het zoete van de appel met de zilte smaak van de haring en het beetje pittige van de mierikswortel is super lekker als hapje!
Heerlijke en gemakkelijke amuse met zacht gegrilde mango en parmaham overgoten met een frisse dragon-honing dressing.
Heerlijke amuse van ceviche met verse zeebaarsfilets en mango. Het gerechtje is makkelijk om te maken maar de vis heeft een paar uur nodig om te garen in de citrusmarinade.
Zachte geitenkaas werkt goed met zowel zoet als hartig en op je hapjesplank is dit een leuke afwisseling. Hierbij drie verschillende bereidingen van zachte geitenkaasballetjes: zoet met gekarameliseerde pecannoten en hartig met verschillende kruiden en met zongedroogde tomaten en olijven.
Ravioli's om je vingers bij af te likken! Zelfgemaakt pastadeeg gevuld met een aubergine spread met parmezaanse kaas en truffel! Overgoten met een salie-roombotersausje.
Heerlijk frisse snack met gerookte zalm en komkommer en een zachte mosterd, kruidenvulling. Topper voor je hapjestafel met Oud & Nieuw of als amuse tijdens Kerst.
Arancini zijn Siciliaanse risottoballetjes. Oorspronkelijk vind je ze vaak gevuld met mozarella en tomatensaus maar je kan er ontzettend goed mee variëren. Deze balletjes met een vulling van truffel en parmezaanse kaas zijn een heerlijke toevoeging aan je kerstdiner, of gewoon voor elke andere avond!
Basilicumijs, heerlijk als toetje maar nog beter als frisse onderbreking van een zware maaltijd. Serveer als amuse tussen de gerechten door met een blaadje basilicum en een reepje tomaat of serveer als tussengerecht met zoete tomaatjes gegrild in balsamico en ahornsiroop.
Heerlijk verse homemade ravioli's met een zoete peren in combinatie met pittige blauwe kaas vulling omringt door een zachte, romige parmezaanse kaassaus. Het perfecte winterse comfortfood!