Goed gevulde wrap met garnalen en verse groenten. Afgemaakt met creme fraiche en huisgemaakte guacamole. Genieten!

25 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 250 gr scampi garnalen
  • 1oo gr champignons
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 gele paprika
  • 1/2 limoen
  • 3 eetlepels creme fraiche
  • gedroogde dille
  • 1 bakje guacamole
  • taco shoft shells
  • verse peterselie

Zo maak je het:

Snijd de champignons in dunne plakjes. Doe hetzelfde met de paprika’s. Pel de ui en snijd deze in lange dunne reepjes.

Doe de creme fraiche met de uitgeperste limoen, wat dille en zout en peper in een bakje. Roer deze goed door en zet even apart.

Maak ook alvast even de guacamole, dat kan volgens dit recept.

Zet een bakpan op het vuur met een beetje bakboter erin. Begin met het bakken van de ui en de champignons. Voeg na 5 minuten de paprika’s toe. Bak nog een paar minuten en voeg dan de garnalen toe. Strooi er een beetje peper en zout overheen en bak nog 5 minuten. Roer af en toe.

Maak de shoft shells warm volgens de aanwijzingen op de verpakking, zelf maak ik ze altijd warm in de magnetron.

Begin nu met het opmaken van de taco’s. Leg de groenten in een rijtje in het midden van de taco. Leg hierover de garnalen. Verdeel hier wat creme fraiche overheen. Verdeel ook wat guacamole eroverheen en strooi er als laatste wat peterselie over. Herhaal dit voor alle taco’s.

Rol nu de tacos strak op en serveren maar.