Avocado-zalm pasta
Avocado, gerookte zalm en verse eigen gemaakte pasta… 'I was in heaven' de eerste keer dat ik dit at.
Avocado, gerookte zalm en verse eigen gemaakte pasta… 'I was in heaven' de eerste keer dat ik dit at.
Met weinig ingrediënten een echte smaakexplosie creëren? Zo doe je dat! Geniet ervan!
Jaaaa, afgelopen zondag had ik eindelijk weer tijd om lekker uit te pakken in de keuken. Even weer creatief met potten en pannen. Onderstaande ravioli was een van de resultaten. Smakelijk!
Yes!!! Eindelijk heb ik een manier gevonden om mijn favoriete ravioli om te zetten naar een pasta die je gemakkelijk op een doordeweekse avond kan maken.
Ik vind dat als je pasta met paddenstoelensaus eet, dan moet het ook echt naar paddenstoelen smaken!
Frisse en smaakvolle zomerse pastasalade. Perfect als salade toevoeging voor een BBQ-party, als lunchgerecht in het park of een picknick aan zee.
Lekkere picknick-tip! Zalm doet het bij ons in de familie altijd goed; of het nu gebakken, gekookt of rauw voorgeschoteld wordt, de borden gaan altijd leeg. Dit is een simpel maar heerlijk fris zalm gerechtje. Ideaal om voor te bereiden en mee te nemen op een picknick in het bos.
Een perfecte combinatie, al zeg ik het zelf: garnalen, tomaten, knoflook en verse pasta! Geniet vooral niet met mate!
Wat is er fijner dan een smaakvolle, makkelijke en verrassende pasta-maaltijd aan het einde van een lange werkdag? Pasta is altijd lekker voedzaam, makkelijk en heel goed op verschillende manieren te combineren.
De eerste keer dat ik zelf cannelloni heb gegeten was in Pisa, om de hoek bij de toren van Pisa. Als ik dit recept van vegetarische cannelloni met spinazie en ricotta eet, waan ik me altijd weer eventjes in Pisa.