Een wrapje maakt van een lunch altijd iets bijzonders! Ook gemakkelijk om thuis klaar te maken en mee te nemen naar het werk of bijvoorbeeld een picknick in het bos.

15 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 wrap per persoon (of 2 als je lust :))
  • 100 gr philadelphia naturel roomkaas
  • 1/2 citroen
  • verse peterselie
  • verse dille
  • verse bieslook
  • paprikapoeder
  • zout en peper
  • 2 zongedroogde tomaten
  • 100 gr parmaham
  • pijnboompitjes
  • verse spinazie

Zo maak je het:

Doe de kaas in een mengkommetje. Hak alle kruiden fijn. Voeg alle ingrediënten toe; de verse gehakte kruiden, wat paprikapoeder, 1 tl verse peper, de uitgeperste citroen en wat peper en zout.

Roer alles goed doorelkaar.

Maak de shoft shells warm volgens de aanwijzingen op de verpakking, zelf maak ik ze altijd warm in de magnetron.

Smeer de wrap in met wat kruidenkaas. Leg hierop een reepje parmaham en wat verse spinazie. Snijd de zontomaatjes in kleine reepjes en strooi de zontomaatjes en pijnboompitjes eroverheen.

Rol nu de wrap op. Smakelijk!