Tempting Flavours

Dusss….. mijn lieve vriend had een briljant idee: “Je houdt zo van koken, waarom schrijf je niet al je recepten op zodat we een kookblog kunnen starten?!” Mijn impulsieve-ik is meteen enthousiast; hoe zullen we de blog noemen? Waar gaan we de recepten posten? Facebook, instagram… een hele website? Ik heb vast voldoende inspiratie en foto’s om een website te vullen…

Toen ik eindelijk een beetje gekalmeerd was, realiseerde ik me dat het waarschijnlijk allemaal niet zo gemakkelijk is. Ik moet serieus een blog gaan schrijven! Hoe doe je zoiets?! Waar moet ik überhaupt beginnen? Welk recept is het beste? Begin ik met het beste recept of gewoon met iets makkelijks? Er zijn al zoveel foodbloggers, waarom zou iemand de mijne lezen? Wat als niemand het gaat lezen?

Nu.. een paar weken later, vind ik het nog steeds een erg leuk idee. Zelfs als niemand het leest, behalve ikzelf, dan heb ik nog steeds een mooie online collectie van mijn recepten.

Goed, eerst wat meer over mezelf. Ik ben Stass, 29 jaar en ik woon in Nederland. Ik ben Sr. HR Consultant bij een wereldwijd navigatie bedrijf. Ik houd ontzettend veel van mijn werk: het is verrassend, elke dag uitdagend en heel internationaal. Na een lange en intensieve dag op het werk doe ik niks liever dan even chillen in mijn favoriete hoekje van het huis; de keuken!! De muziek gaat aan (net een beetje harder dan de dag ervoor) en ik ga koken! Even een momentje voor mezelf!

Het volgen van recepten is echt niet mijn sterkste kant. Na wat inspiratie probeer altijd mijn eigen varianten uit. Verder gebruik ik zoveel mogelijk verse ingrediënten, want ik ben echt fan van verse en echte smaken. Momenteel staat ons kleine balkonnetje dan ook vol met kruiden en als ik kon zou ik er mijn eigen groentetuin op zetten.

Graag wil ik mijn passie voor koken en lekker eten met jullie delen via deze blog. Ik zal verschillende recepten, tips & trucs en wellicht culinaire evenementen met jullie gaan delen. Breng dus regelmatig een bezoekje aan de blog en laat je culinair verleiden.

Ik wens jullie veel lees- en kookplezier toe!