Heerlijke, zachte en warme kaasdip met een warme winterse smaak. Perfect bij een volle, rode wijn. Lekker zoet en kruidig door de honing en de tijm. Super leuk als dip op een verjaardagsfeestje of tijdens oud en nieuw!

20 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 1 borrelkaasje;

  • 1 ronde camembert
  • verse tijm
  • walnoten
  • 2 eetlepels honing

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Haal de camembert uit de houten en daarna de papieren verpakking. Zet de camembert terug in de houten onderkant. Snijd met een mes zowel horizontaal als verticaal wat rechte lijnen in de camembert.

Leg wat takjes tijm tussen de opengesneden camembert. Hak de walnoten een beetje kleiner maar niet fijn en strooi deze over de camembert.

Zet de camembert 15 minuten in de oven of todat deze goed gesmolten is.

Haal de camembert uit de oven, verwijder de tijm takjes en strooi wat verse tijm over de camembert. Sprenkel de honing over de camembert en serveer met stukjes stokbrood. Een beetje dippen is het lekkerste!