Lekker dippie! Frisse combinatie van kerrie en garnalen. Super lekker op een stokbroodje.

Garnalen-kerrie dip
15 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 1 bakje dip:

  • 2 el mayonaise
  • 4 el griekse yoghurt
  • 1 limoen
  • 1 rode ui
  • Verse peterselie
  • 100 gr roze garnalen
  • 2 tl kerrie
  • zout en peper

Zo maak je het:

Pak een mengkom. Doe hierin de mayonaise, griekse yoghurt, het sap van de limoen, een beetje peper en zout en 2 eetlepels kerrie. Roer alles goed door elkaar totdat een zachte gladde saus is ontstaan.

Hak de peterselie fijn. Pel de ui en snipper deze. Roer de peterselie en de ui door de saus. Voeg als laatste de roze garnalen toe. Roer nogmaals.

Proef of de kerrie voldoende smaak geeft, voeg desnoods wat extra toe.

Klaar is kees! Lekker dipje voor op een stokbroodje.

Garnalen-kerrie dip
Garnalen-kerrie dip