Desserts

Je bent hier:/Desserts
2301, 2018

Limoen-munt parfait met aardbeiensaus

By | 23 januari 2018|Categories: Desserts|Tags: , , |0 reacties

Lekker frisse parfait met warme aardbeiensaus. Het is niet moeilijk te maken als je het recept goed volgt maar het vereist wel concentratie omdat het om veel verschillende handelingen gaat dus ik zou je adviseren om het recept even goed door te lezen voordat je begint.

701, 2018

Warme karamelsaus

By | 7 januari 2018|Categories: Desserts, Dips en Sausjes|Tags: |0 reacties

Meer comfort food!!! Heerlijke, smaakvolle karamel saus. Deze saus kan je goed bewaren in een afgesloten bakje en de saus blijft mooi soepel dus ook na 2 dagen kan je hem zonder op te warmen nog als saus over je dessert gebruiken.

2611, 2017

Gegrilde banaan met eigengemaakte karamelsaus

By | 26 november 2017|Categories: Desserts, Kerstgerechten|Tags: , |1 reactie

Warme banaan, vanille ijs en warme, zelfgemaakte karamelsaus.....hmmmmm om je vingers bij af te likken!!! Karamel is echt een van mijn secret sins! Heerlijk, ik vind het lekkerder dan chocolade! Alleen karamelsaus maken vergt heel veel geduld, dat is wel eens lastiger maar ja, het levert wel goede resultaten op!

1611, 2017

Gegrilde ananas met muntijs

By | 16 november 2017|Categories: Desserts, Kerstgerechten|Tags: , |0 reacties

Toetjes, niet altijd mijn favoriet maar zelfgemaakt ijs vind ik wel super lekker! Deze variant is lekker fris met citroen en munt en de combinatie met de warme ananas is echt super goed! Heerlijk fris en niet zwaar toetje voor bij het kerstdiner, of gewoon op elke andere avond!

2905, 2017

Toetje met verse vijgen en mascarpone

By | 29 mei 2017|Categories: Desserts|Tags: , |0 reacties

Fris, vers en zoet toetje. Persoonlijk ben ik niet zo van de echt zoete toetjes. Ik vind dit daarom een heerlijke variant. Het toetje is zacht van de mascarpone en een beetje zoet van de honing met een frisse munt smaak er tussendoor. En de verse vijgen voegen natuurlijk altijd iets speciaals toe.

1401, 2017

Chocolademousse met passievrucht

By | 14 januari 2017|Categories: Desserts|Tags: , |0 reacties

Luchtige chocolade mousse met passievrucht. De passievrucht geeft een beetje een kick aan de mousse waardoor je een aparte smaken combinatie krijgt. Zelf houd ik hier erg van omdat het de 'zware' beleving van de chocolade mousse een beetje verdoezeld. 🙂 Laat je niet voor de gek houden, de mousse is nog steeds lekker stevig! Dit toetje kan je eventueel een paar dagen (max 2 ) van te voren bereiden.