Wortel soufflé
Deze variant is met spekreepjes maar voor mezelf heb ik hem vegetarisch gemaakt. Beiden bevielen erg goed. Vol van de zoete smaak van de wortel en een beetje bite door de pittige kaas, de spekjes en de mosterd.
Deze variant is met spekreepjes maar voor mezelf heb ik hem vegetarisch gemaakt. Beiden bevielen erg goed. Vol van de zoete smaak van de wortel en een beetje bite door de pittige kaas, de spekjes en de mosterd.
Heerlijke krieltjes uit de oven met een verse kruidenolie. Het beste is om een beetje grof zeezout te gebruiken om er overheen te strooien. Leuk bijgerechtje en niet bewerkelijk, dus ideaal als je niet de hele avond in de keuken wil staan.
Aangezien tartaar een rode draad door mijn kerstgerechten schijnt te zijn, hierbij dan ook maar een vegetarische tartaar; tartaar van verschillende soorten tomaten. Dit gerechtje kan natuurlijk ook als een gewone salade geserveerd worden maar ziet er super uit als voorgerechtje of bijgerechtje voor het kerstdiner. De kruidensaus maakt het geheel heel verrassend qua smaak.
Risotto Milanese is een standaard risotto zonder al te veel toevoegingen maar juist daarom perfect als een bijgerecht. Het is zacht, smeuïg en creamy en door de toevoeging van de kaas en de peper zeker niet saai.
Truffel, het magische ingrediënt! Truffel kan werkelijk alles lekker maken. Maar deze aardappelgratin heeft op zichtzelfstaand ook al bestaansrecht. Heerlijke zachte aardappelschijfjes met een romige gratin waarin je subtiel de truffel terug proeft komen. Super lekker als bijgerechtje bijvoorbeeld voor de kerst.
Risotto!!! Risotto vind ik altijd goed. Yum yum yum, en dit is ook echt een hele lekkere variant, met kerrie en rivierkreeftjes, daar kan je natuurlijk alles lekker mee maken. :)
Luchtige aardappelpuree met dille. Heerlijk om te combineren met een licht visgerechtje!
Super lekker vegetarisch bij-of hoofdgerecht! Heerlijk fris door het yoghurt sausje en net een beetje pit door de rode peper. Heerlijk!
Mooi voor- of bijgerechtje met zalm en spinazie. Gemakkelijk en snel te maken en toch een feestje op het bord.
Fris groentengerechtje voor bij de tapastafel. De puntpaprika maakt het geheel lekker fris en matched goed met de tonijnsalade. Deze combinatie gebruik ik wel eens vaker en is super lekker samen.