Frisse witlof – truffel salade
Frisse witlofsalade met een klein bittertje. De truffelsaus maakt het geheel een beetje zachter. Heerlijke salade bij deze vegetarische Kersttopper: Vegetarische Wellington
Frisse witlofsalade met een klein bittertje. De truffelsaus maakt het geheel een beetje zachter. Heerlijke salade bij deze vegetarische Kersttopper: Vegetarische Wellington
Arancini zijn Siciliaanse risottoballetjes. Oorspronkelijk vind je ze vaak gevuld met mozarella en tomatensaus maar je kan er ontzettend goed mee variëren. Deze balletjes met een vulling van truffel en parmezaanse kaas zijn een heerlijke toevoeging aan je kerstdiner, of gewoon voor elke andere avond!
Heerlijk bijgerechtje vol groenten. Ratatouille wordt op heel veel verschillende manieren en met verschillende ingrediënten gemaakt maar centraal staan altijd de groenten. De combinatie van verse groenten, kruiden en uiteindelijk de parmezaanse kaas is een echte topper. Ik vind dat deze manier van groenten bereiden, de beste smaken naar boven haalt.
Heerlijke spies met halloumi kaas en verse munt marinde. Heerlijke combinatie met de pure paprika smaak!
Het BBQ seizoen is begonnen! We hebben er zin in, ik zal de komende tijd verschillende BBQ recepten delen te beginnen met gemakkelijke groentenspiezen met kruiden! Geniet ervan!
Het weer is goed, tijd om de BBQ aan te steken! Hierbij een tip voor een niet zo standaard groentegerechtje van de BBQ. Gevulde portobello met pesto-couscous, mozzarella en zongedroogde tomaten.
Goed gevulde portobello met ricotta, spinazie en spicy gehakt.
Heerlijke vegetarische risotto, goed als bijgerecht maar kan ook prima als een volledig hoofdgerecht.
Heerlijk vegetarisch en leuk te serveren gerechtje. Gemakkelijk om te maken en nog gezond ook! Je kan het ook makkelijk als bijgerechtje serveren door de courgette's wat kleiner te snijden bij het serveren.
Bij een goede hachee hoort natuurlijk een zachte puree EN heerlijke rode kool volgens grootmoeders recept. Dit recept heb ik natuurlijk wel een tikje van mezelf meegegeven maar als iets goed is, waarom zou je het dan teveel willen veranderen? Hierbij dus een recept voor een heerlijk frisse en een tikkie zoete rode kool!