Vandaag 1 jaar geleden ging mijn kookblog Tempting Flavours live! Een Nederlandse EN (om het mezelf makkelijk te maken) Engelse kookblog. Ooooh wat was ik zenuwachtig!!! Alleen al om iedereen te vertellen dat ik ging bloggen. Maar eigenlijk nog zenuwachtiger om te horen wat iedereen ervan vond.
De voorbereidingen voor het starten van de blog waren pittig en vol onzekerheden; Als mensen maar niet dachten dat ik een of andere kookguru of wijsneus wilde worden…. Of erger, dat er niemand naar mijn recepten wilde kijken of de recepten gewoonweg slecht vond. Mijn ideaalbeeld over de blog is nooit gefocust op het worden van een health-addict of om een dieet te ontwikkelen. Ik wil gewoon lekker koken en mijn ervaringen delen. En eerlijk gezegd dat vind ik eigenlijk nog veel leuker dan ik van te voren gedacht had! Het belangrijkste blijf ik nog steeds vinden dat mensen (eventueel met mijn hulp) genieten van lekker en gevarieerd eten met verse ingrediënten en veel smaak. Daar staat Tempting Flavours dan ook voor.
Inmiddels dus 1 jaar, meer dan 150 recepten en ruim 20.000 website bezoekers verder!!!! WHAAAAAHAHAHA serieus???? Ja serieus!!! Super bedankt allemaal voor het volgen! Ik hoop jullie ook het komende jaar te blijven boeien en dat jullie nog veel leuke en creatieve inspiratie voor een gewone doordeweekse maaltijd via mij kunnen opdoen! Want koken moet (voor mij dan) vooral heel leuk en gezellig blijven! Natuurlijk zal ik ook recepten blijven posten om wel een keer op die zaterdag te kunnen “shinen” en complimentjes van je gasten binnen te harken!
Wat ik ook ontzettend leuk vind aan het bijhouden van een blog is dat ik mezelf moet blijven uitdagen om elke keer weer met vernieuwende en leuke recepten aan te komen en om dingen uit te proberen waar ik zelf niet perse ontzettend fan van ben maar die dan weer verrassend lekker blijken te zijn! Elk weekend is inmiddels een groot kookfeest en de keuken ruikt constant naar nieuwe, lekkere eetluchtjes, vandaag ook weer! Terwijl ik dit schrijf ben ik namelijk stoofpeertjes aan het maken en het hele huis ruikt dus heerlijk naar een soort van glühwein!
Vooralsnog bevalt het super goed om te bloggen. Ja, het is zeker wel veel werk (heel veel werk) maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ook super trots ben als ik door de website scrol.
Als je tips of vragen hebt, mail me gerust! Ik sta altijd open voor verbeteringen.
Ja!! leuk en lekker Stass. En heel fijn dat je zoveel (en zeker ook wat wij weten vaste) bezoekers hebt, die gretig gebruik maken van je recepten. Ga zo door en blijf ons verassen
Hoi Stass ik geniet elke keer weer van je nieuwe berichtjes om ze te lezen uit te proberen en natuurlijk om ze weer lekker op te eten ga zo door 💋💋
Fantastisch!!!!!