Zo simpel kan lekker zijn, geen verdere commentaren nodig 🙂

Entrecote met mozzarella en zongedroogde tomaatjes
15 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 mooie entrecotes
  • 1 bol buffel mozzarella
  • pesto
  • gedroogde zontomaatjes
  • peper en zout

Zo maak je het:

Zet een koekenpan op het vuur en verwarm je over voor op 150 graden.

Doe wat bakboter in de pan. Laat deze goed heet worden. Snijd ondertussen de mozzarella in mooie dunne plakjes. Snijd de zontomaatjes in dunne reepjes. Voor de pesto kan je natuurlijk een kant en klare pesto pakken maar je kan ook zelf pesto maken. Zie daarvoor mijn basilicum pesto recept.

Bestrooi de entercote met flink wat peper en een beetje zout. Bak de entrecotes op hoog vuur aan beide kanten ongeveer 2 minuten.

Doe de entrecotes in een platte ovenschaal. Leg op elke entrecote een paar plakjes mozzarella, wat zontomaatjes en een lepeltje pesto.

Zet de entrecotes ongeveer 7 minuten in de oven totdat de mozzarella enigzins gesmolten is.

Entrecote met mozzarella en zongedroogde tomaatjes