Gisterenavond een beetje verlaat alsnog van het verjaardagscadeau van mijn vriend genoten! Wat een heerlijk verjaardagscadeau; een 7-gangen verrassingsdiner bij Auberge du Bonheur in Tilburg.
We begonnen met een heerlijk glaasje prosecco op het terras. Daarna genoten van verschillende amuses, 2 voorgerechten, 2 tussengerechten, 1 hoofdgerecht en afgesloten met 2 desserts. Het was een avondvullend programma met goede bijpassende wijnen. Aangezien het een verrassingsmenu is, zal ik niet alles verklappen maar hierbij een kleine sneak preview.
Het gerechtje dat ik persoonlijk het lekkerste en vooral ook het verrassendste vond was een vegetarisch voorgerechtje met verschillende bereidingen van bospeen met rabarber, feta, peulvruchten en een rabarbersoepje, De bereidingen van rabarber en bospeen zorgden voor een frisse, zoete smaak terwijl de peulvruchten pittig gekruid waren waardoor je echt een bijzondere smaakbeleving kreeg.
Daarna kregen we een voorgerechtje van huisgerookte zalm met avocado en verschillende bieten. Heerlijk simpel maar o zo smaakvol.
Het laatste gerechtje dat ik nog wil beschrijven is een van de toetjes; een gin en tonic op bijzondere wijze. Super smaakvol en verrassend toetje, dat ondanks ik niet van hele zoete toetjes houd voor een hele mooie, niet te zoete maar wel erg frisse afsluiter zorgde. Dit is echt een aanrader en zeker vanwege de verrassende bereiding aan tafel. Maar daar ga ik me verder niet meer over uitlaten, dat moet je zelf maar gaan ervaren!
Wat ook erg leuk was, is dat de kaasplank aan tafel opgemaakt wordt, waardoor je zelf je kaasplank kan samenstellen.
Tenslotte nog kudos voor het personeel, heel vriendelijk en goed op de hoogte van de verschillende wijnen en gerechtjes. We hebben echt een compleet verzorgde en heerlijke avond gehad! Een aanrader dus.
Laat een reactie achter