Desserts

Je bent hier:/Desserts
1203, 2019

Snelle kaneelbroodjes

By | 12 maart 2019|Categories: Desserts|Tags: |0 reacties

Super snelle kaneelbroodjes. Door kant en klaar croissant deeg te gebruiken zet je in 20 minuutjes een heerlijk zoet nagerecht of tussendoortje op tafel. De kaneel komt je al tegemoet vanuit de oven! Geniet ervan!

1912, 2018

Amaretto-bitterkoekjes parfait

By | 19 december 2018|Categories: Desserts|Tags: , |0 reacties

Super lekkere en unieke parfait! Heerlijk toetje. De bewerkingstijd is ongeveer een half uurtje maar de parfait moet nog minstens 3 uur in de vriezer. Houd hier rekening mee. 25 minuten Bewerkelijk 0 [...]

3010, 2018

Mango mousse

By | 30 oktober 2018|Categories: Desserts|Tags: |0 reacties

Lekker fris mango toetje met een afwisselende smaak van rode vruchten. Zonder zoete toevoegingen.

2805, 2018

Mangocrumble

By | 28 mei 2018|Categories: Desserts|Tags: |0 reacties

Crumble taarten zijn echt de makkelijkste taarten om te maken. Het deeg kneden kan gemakkelijk met de hand , er is geen speciale apparatuur voor nodig en het enige wat je toevoegt is vers fruit. Even in de oven en klaar is Kees!

1304, 2018

Vanille hangop met honing en verse vruchten

By | 13 april 2018|Categories: Desserts|Tags: , , , |0 reacties

Let op; dit gerechtje heeft tijd nodig om te staan. Ik zet de hangop dan ook altijd ’s ochtends al klaar zodat deze de hele dag tijd heeft om uit te lekker. Hangop is een stevige yoghurt, hierdoor vind ik het altijd lekker om er iets fris bij te serveren zoals vers fruit. De toevoeging van vanille maakt de hangop een beetje zoeter maar als je echt een zoet toetje wilt kan je er nog een beetje suiker aan toevoegen. Zelf vind ik dit niet perse nodig.

204, 2018

Sinaasappel panna cotta

By | 2 april 2018|Categories: Desserts|Tags: , |0 reacties

Een van mijn beste vriendinnetjes kwam bij ons eten en ik wilde een speciaal toetje voor haar maken omdat ze gek is op Cointreau; het werd dus Sinaasappel-Cointreau Panna Cotta. De eerste versie lukte helaas niet helemaal zoals ik wilde, de smaak was super goed, lekker fris maar niet overheersend maar het leek wel een soort van ziekenhuis-drilpudding. Geen zorgen, ik heb het opgelost en met het onderstaande recept heb je zowel de lekkere frisse smaak als de goede textuur.