Een van mijn nieuwe, gezonde favorietjes, de halloumi geeft genoeg body aan het gerecht om het een volledige maaltijd te laten zijn en de pesto en tomaat maken het gerecht heerlijk fris en smaakvol.

15 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 250 gr courgetti
  • 200 gr halloumi
  • 1 bosui
  • 150 gr cherrytomaten
  • 1 el pesto
  • 1 el Philadelphia roomkaas

Zo maak je het:

Snijd de tomaten in kwarten. Hak de bosui fijn en snijd de halloumi in dunne plakjes. Doe de courgetti in een bakpan met de pesto en de roomkaas. Roer goed door elkaar terwijl je het geheel zachtjes verhit.

Voeg de tomaten toe aan de courgetti.

Grill de halloumi aan beide kanten totdat een mooi grillteken zich op de kaas aftekent. Serveer de warme halloumi met de courgetti. Strooi de bosui over het geheel.